úterý 4. února 2020

Únorové novinky

Co si pro nás nakladatelé připravili na únor? Tento měsíc bude určitě novinkami nabitější, než byl třeba leden a prosinec. Nevím, jestli se mám radovat, nebo plakat, protože nestíhám číst zatím ani loňské novinky. Knih prostě stále vychází spousta a co naprosto nechápu, že jich je spousta velmi dobrých!
Z únorových novinek mě kažodpádně láká young adult dystopie s názvem Prokletý rok a taky thriller Chladná jako led. Autorčinu prvotinu mám již sice doma, ale teprve se na ni chystám ☺

Z pokračování velkých sérií vychází tento měsíc Posedlé dítě s novinářkou Norou Sandovou, Lunapark Volkera Kutschera, Jednou nohou v hrobě od Dominka Dána či Není úniku od Cary Hunterové.

Od autorky románu Dopisy, které nikdo nečetl jsme se dočkali novinky s krásnou obálkou Třpytivá hodina.
Knížkou, na kterou vsadilo nakladatelství Ikar, je psychothriller Fáma"Mimořádně vyzrálý a do poslední stránky napínavý debut plný falešných stop pro všechny fanoušky Liane Moriarty, Pauly Hawkins a Shari Lapeny."



Fanoušci se dočkají nového románu francouzského spisovatele Bernarda Miniera. A pravděpodobně se bude jednat o standalone.
Ze Světové knihovny Odeonu mě zaujala kniha Sbohem, přízraky italské autorky Nadie Terranovy, z produkce nakladatelství Motto zase detektivka Tichá odplata, která by měla být počátkem nové série. Mám za to, že vydání této knihy bylo avizováno už na leden, nicméně už nyní ji můžete najít na pultech knihkupectví.

Která kniha zaujala vás? Pište do komentářů...

Jestli si nechcete nechat ujít další novinky, články a recenze, klikněte prosím v pravé liště na tlačítko Odebírat (Pravidelní čtenáři). Potěšíte tím i mě ☺



Chladná jako led Posedlé dítě  Fáma   Zatímco jsi spala 


 Jednou nohou v hrobě Lunapark    Na okraji propasti Není úniku
Kukačka  55   Sbohem, přízraky  

Křižovatka života  Půvab pomsty    Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda



Prokletý rok  Ženy, co se nedaly  Dvojníci 






 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste některou ze zmíněných knížek? Nebo doporučujete jinou? Podělte se!